Video – Hebat IImu Per0mpak Ni, CC TV Rakam Aksi Apa Yang Lelaki Ini Lakukan.

KELIBAT seorang per0mpak yang dirakam menerusi kamera keseIamatan (CC TV) ternyata menimbulkan persoalan ramai.

Bukan j3nayah yang dilakukan menjadi bualan, sebaliknya diri lelaki itu yang seolah-olah mampu menembusi pagar menjadi perdebatan utama.

Ada yang mengaitkan dengan unsur mistik, tak kurang juga yang mendakwa ia sekadar gangguan pada grafik CC TV serta pencahayaan yang menyebabkan ia kelihatan sebegitu rupa.

Menurut individu yang memuat naik rakaman berkenaan, ia berlaku di Pasir Gudang, Johor.

Pengendali Tw itter itu turut mempersoalkan ‘ilmu’ yang dipakai individu tersebut sehingga membolehkan dia menembusi pagar dan masuk ke kawasan laman rumah.

Su spek selepas itu turut memanjat pagar dan memasuki rumah jiran sebelah.

Video CC TV tular itu ternyata menimbulkan perdebatan ramai.

Sehingga kini, ia menerima lebih 100,000 t0ntonan

Malah, posting berkenaan turut dikongsi secara meluas.

Ruangan balas posting itu turut hangat menjadi medan perdebatan net izen yang berbeza pendapat.

Kalau dia boleh tembus pagar, kenapa dia tak keluar je balik ikut pagar tu dari panjat dinding?

“Aku tengok lima kali ulang. Dia tembus pagar ke?

“Berkali-kali play video ni. Dia tembus pagar ke macam mana?” soal beberapa netizen.

Namun, ada pula yang memberikan penjelasan dan tidak mahu ia dikaitkan dengan sebarang kisah mis tik atau il mu hitam.

Pos ting itu tular di laman Twi tter dan dikaitkan dengan pelbagai andaian mistik.

“Kalau dia boleh tembus pagar, kenapa dia tak keluar je balik ikut pagar tu dari panjat dinding?

“Tak percayalah dia tembus even ada satu ilmu ni yang boleh tembus dinding tapi kena gigit ibu jari kaki baby yang baru dikebumikan. Dengar orang cerita jelah,” tulis pelayar Tw itter yang lain.

2 k3s pe cah rumah dan 1 k3s pe cah kereta sekitar Taman Sc ientex Pasir Gudang, Johor. Please explain il mu apa dia pakai?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Sh are Ya. Terima Kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 92