Terharu sungguh part dia lari datang nak peIuk tu, sweet sangat terasa.

Mohd Shafie Naswip atau lebih dikenali sebagai Syafie Naswip merupakan seorang pelakon lelaki Malaysia yang mula dikenali melalui filem Muhsin. Syafie terkenal dengan sifatnya yang suka merendah diri dan baik dengan semua orang.

Meninjau ke akaun Insta gram milik Syafie, Syafie telah berkongs1 sebuah video di mana seorang kanak-kanak istim ewa yang dikenali sebagai Pia sedang berlar1 mendapatkan Syafie apabila Syafie memanggil dan mendepangkan tangannya ke arah Pia.

Pia terus memel0k Syafie dengan erat dan kemudian mengajak Syafie pergi ke taman. Apabila Syafie menyuruhnya memandang kepada kamera. Pia memandang ke arah kamera dan memberikan flying ki ss. Selepas itu, Pia terus berlalu men1nggalkan Syafie.

Gelag4t Pia sangat mencu1t hati warganet. Untuk makluman, Pia merupakan salah satu seorang daripada anak yat im di Rumah Kasih Harmoni. Rumah Kasih Harmoni merupakan rumah kebaji kan anak-anak yat1m p1atu, yat1m, anak ibu tunggal dan asnaf.

Jom tonton video di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikut Syafie memuji kecomelan wajah Pia dan ada yang mengatakan ker1nduan untuk membuat aktiviti dengan anak-anak yat1m di rumah tersebut. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Weyh, aku penah g tmpt nieh… Rindu lak wat activity ngan anak2 sini.. haruslah bestttt.. have fun y’all. Stay safe ayie and adik2 sume.. “

” Piaaa.. Manja sungguh adik tuh pie.. Comey bebeno.. Comelye sump4h haha.. part dia lari nk peIuk tu.. sweet sgt..Proud of u.. “

” Alah comel Pia.. anak sy jugak.. anak-anak kt sni bagus.. level kakak atau abg semua leh harap uruskan adk2 lain.. “

” Hmmm..terha runya.. rasa mcm nk nang1s.. Beautiful girl.. masyaAllah.. Comel.. pandai cakap nak g taman.. MasyaAllah.. “

” Masya Allah.. Comel anak syurga.. Mudah2an asbab kebaikan pada dia di dunia ni, akhirat nanti dia tarik kita sama ke syurga kan.. ”

” Seindah warna namamu, pia.. mcm kenal.. dia mmg bijak budak ni.. MasyaAllah indah dan comel .. Anak2 syurga.. “

” Cutenya Baby Pia.. les ung pipit dia ma hal.. mmg nmpk anak istim ewa ni comel sgt.. Comeynyaaaa nak geget geget dia.. “

” Allahuakbar.. Comelnya dia.. Nnt bg detail tempat kat wsap mak.. ” – Sheila Hassan

” Ehhhh baby pia.. rindu kt dia.. k1ss utk mak ye.. ” – Didie Alias

Cara Pia memel0k Syafie menampakkan betapa Syafie ini seorang yang baik, ikhlas dan penyayang. Kanak-kanak istim ewa memang tidak pandai men1pu dan mudah mendekati orang yang baik dengan mereka. Semoga Syafie terus berjaya dalam apa jua bid ang yang diceburinya.

Silakan SH ARE..

Sumber : insta gram Syafie Naswip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1